VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
Buy now
Learn more
01 TERVETULOA LEIPÄKOULUUN!
Tervetuloa Leipäkouluun!
02 VÄLINEET, TARVIKKEET JA AINEKSET
Mitä aineksia ja välineitä tarvitset?
03 HAPANJUURILEIPÄ JA TERVEYS
Onko hapanjuurileipä terveellistä?
04 JUUREN VALMISTELU
Miten hapanjuuri valmistellaan leipomista varten?
Katso myös tämä
05 RUOKITAAN JUURI 1. KERRAN
Juuren 1. ruokkiminen
Juuren 1. ruokkiminen
06 RESEPTI JA LEIPURINPROSENTIT
Resepti ja leipurinprosentit
Leipakoulu • Resepti ja Leipurinprosentit • PDF
Voit katsoa leipurinprosentit myös täältä.
07 RUOKITAAN JUURI 2. KERRAN
Juuren 2. ruokkiminen
Juuren 2. ruokkiminen
08 TAIKINAN SEKOITTAMINEN
Sekoitetaan taikinan ainekset.
09 TEKEYTYMINEN AIKATAULUT
Taikina tekeytyy. Katsotaan aikatauluja.
10 TAIKINAN MUOKKAUS
Ensikohotus alkaa. Muokataan ensin vähän taikinaa.
11 VENYTÄ JA TAITA. (V & T)
Venytetään ja taitetaan taikinaa.
12 V & T. GLUTEENI
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan gluteenista.
13 V & T. SUOLA
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan suolasta.
14 ESIMUOTOILU
Tehdään esimuotoilu.
15 VARSINAINEN MUOTOILU JÄLKIKOHOTUS
Muotoillaan leivät. Jälkikohotus alkaa.
16 PAISTOVALMISTELUT
Valmistellaan paistoa.
17 LEIVÄN PAISTAMINEN
Paistetaan leipä.
18 TASAANTUMINEN
Otamme leivän uunista ja annamme sen levätä.
19 MAISTA, AISTI, NAUTI! NÄHDÄÄN TAAS!
Leikataan ja maistellaan!
Anna palautetta!
Miten voisin tehdä kurssista paremman?
LISÄÄ RESEPTEJÄ
KREIKKALAINEN.pdf
KAUPUNKILAINEN.pdf
Lisävinkkejä
Ranskalainen maalaisleipä.pdf
Products
Course
Section
Lesson
Resepti ja leipurinprosentit
Resepti ja leipurinprosentit
VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
Buy now
Learn more
01 TERVETULOA LEIPÄKOULUUN!
Tervetuloa Leipäkouluun!
02 VÄLINEET, TARVIKKEET JA AINEKSET
Mitä aineksia ja välineitä tarvitset?
03 HAPANJUURILEIPÄ JA TERVEYS
Onko hapanjuurileipä terveellistä?
04 JUUREN VALMISTELU
Miten hapanjuuri valmistellaan leipomista varten?
Katso myös tämä
05 RUOKITAAN JUURI 1. KERRAN
Juuren 1. ruokkiminen
Juuren 1. ruokkiminen
06 RESEPTI JA LEIPURINPROSENTIT
Resepti ja leipurinprosentit
Leipakoulu • Resepti ja Leipurinprosentit • PDF
Voit katsoa leipurinprosentit myös täältä.
07 RUOKITAAN JUURI 2. KERRAN
Juuren 2. ruokkiminen
Juuren 2. ruokkiminen
08 TAIKINAN SEKOITTAMINEN
Sekoitetaan taikinan ainekset.
09 TEKEYTYMINEN AIKATAULUT
Taikina tekeytyy. Katsotaan aikatauluja.
10 TAIKINAN MUOKKAUS
Ensikohotus alkaa. Muokataan ensin vähän taikinaa.
11 VENYTÄ JA TAITA. (V & T)
Venytetään ja taitetaan taikinaa.
12 V & T. GLUTEENI
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan gluteenista.
13 V & T. SUOLA
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan suolasta.
14 ESIMUOTOILU
Tehdään esimuotoilu.
15 VARSINAINEN MUOTOILU JÄLKIKOHOTUS
Muotoillaan leivät. Jälkikohotus alkaa.
16 PAISTOVALMISTELUT
Valmistellaan paistoa.
17 LEIVÄN PAISTAMINEN
Paistetaan leipä.
18 TASAANTUMINEN
Otamme leivän uunista ja annamme sen levätä.
19 MAISTA, AISTI, NAUTI! NÄHDÄÄN TAAS!
Leikataan ja maistellaan!
Anna palautetta!
Miten voisin tehdä kurssista paremman?
LISÄÄ RESEPTEJÄ
KREIKKALAINEN.pdf
KAUPUNKILAINEN.pdf
Lisävinkkejä
Ranskalainen maalaisleipä.pdf
Lesson unavailable
Please
login to your account
or
buy the course
.