VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
Buy now
Learn more
01 TERVETULOA LEIPÄKOULUUN!
Tervetuloa Leipäkouluun!
02 VÄLINEET, TARVIKKEET JA AINEKSET
Mitä aineksia ja välineitä tarvitset?
03 HAPANJUURILEIPÄ JA TERVEYS
Onko hapanjuurileipä terveellistä?
04 JUUREN VALMISTELU
Miten hapanjuuri valmistellaan leipomista varten?
Katso myös tämä
05 RUOKITAAN JUURI 1. KERRAN
Juuren 1. ruokkiminen
Juuren 1. ruokkiminen
06 RESEPTI JA LEIPURINPROSENTIT
Resepti ja leipurinprosentit
Leipakoulu • Resepti ja Leipurinprosentit • PDF
Voit katsoa leipurinprosentit myös täältä.
07 RUOKITAAN JUURI 2. KERRAN
Juuren 2. ruokkiminen
Juuren 2. ruokkiminen
08 TAIKINAN SEKOITTAMINEN
Sekoitetaan taikinan ainekset.
09 TEKEYTYMINEN AIKATAULUT
Taikina tekeytyy. Katsotaan aikatauluja.
10 TAIKINAN MUOKKAUS
Ensikohotus alkaa. Muokataan ensin vähän taikinaa.
11 VENYTÄ JA TAITA. (V & T)
Venytetään ja taitetaan taikinaa.
12 V & T. GLUTEENI
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan gluteenista.
13 V & T. SUOLA
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan suolasta.
14 ESIMUOTOILU
Tehdään esimuotoilu.
15 VARSINAINEN MUOTOILU JÄLKIKOHOTUS
Muotoillaan leivät. Jälkikohotus alkaa.
16 PAISTOVALMISTELUT
Valmistellaan paistoa.
17 LEIVÄN PAISTAMINEN
Paistetaan leipä.
18 TASAANTUMINEN
Otamme leivän uunista ja annamme sen levätä.
19 MAISTA, AISTI, NAUTI! NÄHDÄÄN TAAS!
Leikataan ja maistellaan!
Anna palautetta!
Miten voisin tehdä kurssista paremman?
LISÄÄ RESEPTEJÄ
KREIKKALAINEN.pdf
KAUPUNKILAINEN.pdf
Lisävinkkejä
Ranskalainen maalaisleipä.pdf
Products
Course
VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
VERKKOKURSSI ✔︎ Selkeä opas hapanjuurileivontaan
Buy now
Learn more
01 TERVETULOA LEIPÄKOULUUN!
Tervetuloa Leipäkouluun!
02 VÄLINEET, TARVIKKEET JA AINEKSET
Mitä aineksia ja välineitä tarvitset?
03 HAPANJUURILEIPÄ JA TERVEYS
Onko hapanjuurileipä terveellistä?
04 JUUREN VALMISTELU
Miten hapanjuuri valmistellaan leipomista varten?
Katso myös tämä
05 RUOKITAAN JUURI 1. KERRAN
Juuren 1. ruokkiminen
Juuren 1. ruokkiminen
06 RESEPTI JA LEIPURINPROSENTIT
Resepti ja leipurinprosentit
Leipakoulu • Resepti ja Leipurinprosentit • PDF
Voit katsoa leipurinprosentit myös täältä.
07 RUOKITAAN JUURI 2. KERRAN
Juuren 2. ruokkiminen
Juuren 2. ruokkiminen
08 TAIKINAN SEKOITTAMINEN
Sekoitetaan taikinan ainekset.
09 TEKEYTYMINEN AIKATAULUT
Taikina tekeytyy. Katsotaan aikatauluja.
10 TAIKINAN MUOKKAUS
Ensikohotus alkaa. Muokataan ensin vähän taikinaa.
11 VENYTÄ JA TAITA. (V & T)
Venytetään ja taitetaan taikinaa.
12 V & T. GLUTEENI
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan gluteenista.
13 V & T. SUOLA
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan suolasta.
14 ESIMUOTOILU
Tehdään esimuotoilu.
15 VARSINAINEN MUOTOILU JÄLKIKOHOTUS
Muotoillaan leivät. Jälkikohotus alkaa.
16 PAISTOVALMISTELUT
Valmistellaan paistoa.
17 LEIVÄN PAISTAMINEN
Paistetaan leipä.
18 TASAANTUMINEN
Otamme leivän uunista ja annamme sen levätä.
19 MAISTA, AISTI, NAUTI! NÄHDÄÄN TAAS!
Leikataan ja maistellaan!
Anna palautetta!
Miten voisin tehdä kurssista paremman?
LISÄÄ RESEPTEJÄ
KREIKKALAINEN.pdf
KAUPUNKILAINEN.pdf
Lisävinkkejä
Ranskalainen maalaisleipä.pdf
Learn more
Buy now
Eliisan Leipäkoulu verkossa.
01 TERVETULOA LEIPÄKOULUUN!
1 Lesson
Tervetuloa Leipäkouluun!
02 VÄLINEET, TARVIKKEET JA AINEKSET
1 Lesson
Mitä aineksia ja välineitä tarvitset?
03 HAPANJUURILEIPÄ JA TERVEYS
1 Lesson
Onko hapanjuurileipä terveellistä?
04 JUUREN VALMISTELU
2 Lessons
Miten hapanjuuri valmistellaan leipomista varten?
Katso myös tämä
05 RUOKITAAN JUURI 1. KERRAN
2 Lessons
Juuren 1. ruokkiminen
Juuren 1. ruokkiminen
06 RESEPTI JA LEIPURINPROSENTIT
3 Lessons
Resepti ja leipurinprosentit
Leipakoulu • Resepti ja Leipurinprosentit • PDF
Voit katsoa leipurinprosentit myös täältä.
07 RUOKITAAN JUURI 2. KERRAN
2 Lessons
Juuren 2. ruokkiminen
Juuren 2. ruokkiminen
08 TAIKINAN SEKOITTAMINEN
1 Lesson
Sekoitetaan taikinan ainekset.
09 TEKEYTYMINEN AIKATAULUT
1 Lesson
Taikina tekeytyy. Katsotaan aikatauluja.
10 TAIKINAN MUOKKAUS
1 Lesson
Ensikohotus alkaa. Muokataan ensin vähän taikinaa.
11 VENYTÄ JA TAITA. (V & T)
1 Lesson
Venytetään ja taitetaan taikinaa.
12 V & T. GLUTEENI
1 Lesson
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan gluteenista.
13 V & T. SUOLA
1 Lesson
Venytetään ja taitetaan. Puhutaan suolasta.
14 ESIMUOTOILU
1 Lesson
Tehdään esimuotoilu.
15 VARSINAINEN MUOTOILU JÄLKIKOHOTUS
1 Lesson
Muotoillaan leivät. Jälkikohotus alkaa.
16 PAISTOVALMISTELUT
1 Lesson
Valmistellaan paistoa.
17 LEIVÄN PAISTAMINEN
1 Lesson
Paistetaan leipä.
18 TASAANTUMINEN
1 Lesson
Otamme leivän uunista ja annamme sen levätä.
19 MAISTA, AISTI, NAUTI! NÄHDÄÄN TAAS!
1 Lesson
Leikataan ja maistellaan!
Anna palautetta!
1 Lesson
Miten voisin tehdä kurssista paremman?
LISÄÄ RESEPTEJÄ
4 Lessons
KREIKKALAINEN.pdf
KAUPUNKILAINEN.pdf
Lisävinkkejä
Ranskalainen maalaisleipä.pdf