Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
Learn more
Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
1 Intro
Tervetuloa!
2 Jauhatuskarkeudet
Mylly pyörimään!
3 Jauhatustavat
Puhutaan vähän myllytekniikasta
4 Jauhotyypit
Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
5 Jyvä
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Millaiset jauhot kannattaa valita?
7 Vanhat vehnälajikkeet
Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
8 Ruis, ohra ja kaura
Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot
Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?
Products
Course
Section
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
Learn more
Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
1 Intro
Tervetuloa!
2 Jauhatuskarkeudet
Mylly pyörimään!
3 Jauhatustavat
Puhutaan vähän myllytekniikasta
4 Jauhotyypit
Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
5 Jyvä
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Millaiset jauhot kannattaa valita?
7 Vanhat vehnälajikkeet
Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
8 Ruis, ohra ja kaura
Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot
Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?
1 Lesson
Millaiset jauhot kannattaa valita?