1. Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille

    • Buy now
    • Learn more
    • Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
  2. 1 Intro

    • Tervetuloa!
  3. 2 Jauhatuskarkeudet

    • Mylly pyörimään!
  4. 3 Jauhatustavat

    • Puhutaan vähän myllytekniikasta
  5. 4 Jauhotyypit

    • Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
  6. 5 Jyvä

    • Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
  7. 6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet

    • Millaiset jauhot kannattaa valita?
  8. 7 Vanhat vehnälajikkeet

    • Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
  9. 8 Ruis, ohra ja kaura

    • Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
  10. 9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot

    • Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?
  1. Products
  2. Course
  3. Section

6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet

  1. Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille

    • Buy now
    • Learn more
    • Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
  2. 1 Intro

    • Tervetuloa!
  3. 2 Jauhatuskarkeudet

    • Mylly pyörimään!
  4. 3 Jauhatustavat

    • Puhutaan vähän myllytekniikasta
  5. 4 Jauhotyypit

    • Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
  6. 5 Jyvä

    • Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
  7. 6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet

    • Millaiset jauhot kannattaa valita?
  8. 7 Vanhat vehnälajikkeet

    • Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
  9. 8 Ruis, ohra ja kaura

    • Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
  10. 9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot

    • Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?

1 Lesson
    • Millaiset jauhot kannattaa valita?