Juuren talo • Eliisa Kuusela
/
Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
€8.90
Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
Contents
Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
1 Intro
Kurssin esittely
Tervetuloa!
Preview
2 Jauhatuskarkeudet
Mylly pyörimään!
3 Jauhatustavat
Puhutaan vähän myllytekniikasta
4 Jauhotyypit
Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
5 Jyvä
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Millaiset jauhot kannattaa valita?
7 Vanhat vehnälajikkeet
Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
8 Ruis, ohra ja kaura
Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot
Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?