Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
Learn more
Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
1 Intro
Tervetuloa!
2 Jauhatuskarkeudet
Mylly pyörimään!
3 Jauhatustavat
Puhutaan vähän myllytekniikasta
4 Jauhotyypit
Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
5 Jyvä
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Millaiset jauhot kannattaa valita?
7 Vanhat vehnälajikkeet
Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
8 Ruis, ohra ja kaura
Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot
Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?
Products
Course
Section
Lesson
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
Pieni JAUHOKURSSI hapanjuurileipurille
Buy now
Learn more
Tervetuloa pöllyttämään jauhoja!
1 Intro
Tervetuloa!
2 Jauhatuskarkeudet
Mylly pyörimään!
3 Jauhatustavat
Puhutaan vähän myllytekniikasta
4 Jauhotyypit
Puolikarkeat, sihti, graham jne. Mitä nämä tarkoittavat?
5 Jyvä
Katsotaan jyvän rakennetta ja mitä jauhoja jyvästä tulee
6 Jauhojen laatu ja leivontaominaisuudet
Millaiset jauhot kannattaa valita?
7 Vanhat vehnälajikkeet
Miten vanhat lajikkeet käyttäytyvät leivonnassa?
8 Ruis, ohra ja kaura
Millaisia jauhoja rukiista, ohrasta ja kaurasta tehdään?
9 Tuoreus, lisäaineet, marketti- ja pienmyllyjauhot
Mitä merkitystä on tuoreudella tai lisäaineilla?
Lesson unavailable
Please
login to your account
or
buy the course
.